WAIT FOR IT! Se årets overraskelse.

Publisert:
July 7, 2024
Skrevet av:
FOTO:

Sissel did it again!  

Årets Wait for it fikk virkelig stranda til å hoppe! Hele ballet startet med Sissel Kyrkjebø som gav oss et “gjensyn” på scenen, men i form av David Mokel med kjole og parykk! 🤣 Han ble fort stoppet av sikkerhetsvaktene, som førte han brutalt av scenen til publikums store glede/forskrekkelse.

I kaoset klarer Mokel å lire av seg at det er han som bestemmer surprise’n i år, og introduserer Rakkere mens han blir dratt av scenen. Rakkere ankommer scenen og spiller låta 24/7, til stor glede hos publikum.

Rakkere takker for seg etter de har spilt, og mørket senker seg igjen over Bystranda. Men ikke lenge etter eksploderer stranda og alle hopper når Madcon starter Beggin’. De avslutter med et smell før Arif entrer scenen til stormende jubel og spiller Hvem er hun og Tåmy, Tåmy. I øs, pøs regn viser Arif at han eier hele stranda, hele Kristiansand og hele Palmesus!

Arif takker for seg og det blir igjen mørkt over publikum...

Det dukker en umiskjennelig stemme opp på anlegget. Ørkenlandskap og kameler på skjermene... Sjeiken kommer!

Tix entrer scenen og fyrer opp Sjeiken i en helt ny drakt så hele stranda eksploderer.

Midt i mylderet av et enormt fyrverkeri fra fjorden, TIX på scenen, og stormende jubel blir Palmesus 2024 avsluttet med kjærlighet, vennskap, og drømmer om nye strandfester i fremtiden... 🌴

Vi ses på Bystranda 4 - 5 juli 2025!