Legendariske Tiësto klar for Palmesus

Det kan ikke bli bedre og det kan ikke bli større: den største DJ-legenden gjennom alle tider er klar for Palmesus, nemlig selveste Tiësto!

Tiësto er et navn som ikke trenger videre introduksjon. Mannen er et levende symbol på elektronisk musikk og en inspirasjon for unge kommende artister på tvers av hele spekteret av undersjangere. Av mange blir 49 år gamle Tijs Michiel Verwest kalt «Gudfaren av EDM» og den desidert beste DJen i verden gjennom de siste 20 årene – og nå skal jaggu legenden headline Palmesus til sommeren!

Det er altså litt av en superstjerne vi nå har fått på plass til Main Stage på Bystranda i 2019, og han 
har en lang, ellevill rekke av utmerkelser som glatt underbygger gudestatusen hans. 

For i tillegg til sin enestående Grammy-seier i 2015, har nederlenderen blitt kåret til #1 DJ av gigantmagasinet Rolling Stone, «The Greatest DJ of All Time» av Mixmag, rangert som #1 DJ i verden tre (!) ganger av DJ Mag, og nylig ble Tiësto gitt en «Lifetime Achievement Award – Edison Pop Oeuvre», en tittel han deler med ikoner som bl.a. David Bowie, U2 og Quincy Jones.

Det er altså ikke grenser for Tiëstos enestående suksess, og han evner å skape globale hits hvert eneste år, hvilket følgelig aktualiserer ham for stadig nye generasjoner. Et godt eksempel er 2018-låta «Jackie Chan» som nok en gang fører Tiësto til topps på internasjonale hitlister, og mot toppen av verdens mest anerkjente målestokk for musikalsk suksess – Billboard Hot 100.

Mens Tiësto i løpet av de siste årene har kommet med vanvittige bangers som «Split (Only U)», «Red Lights», «Boom», «Wow» og «Grapevine» (i tillegg til prosjekter med The Chainsmokers og Martin Garrix, er det ikke å komme bort i fra at legenden også har skapt suksess for en lang liste globale enere utenfor EDM-sjangeren. Gjennom hardt arbeid og et unikt øre for å skape hits, har Tiësto skapt landeplage på landeplage via fiffige remixes av og for Beyoncé, Coldplay, Kanye West, Sam Smith, Ellie Goulding, John Legend og Major Lazer for å nevne noen.

Ved siden av det hektiske DJ-livet hjelper han også mange up-and-coming artister i den elektroniske verden gjennom sitt eget label «Musical Freedom» og i 2016 startet han et til ved navn «AFTR:HRS» for å fronte den dypere og mer sære delen av elektronisk musikk som den tidligere trancehelten redefinerer seg selv gjennom.

Nå i 2018 har guruen et pass som er stemplet ihjel etter utallige turnéer verden over, og som den mest bereiste DJen av de alle, har Tiësto vært innom det meste fra sommer-OL i Athen 2004 til å spille for millioner av fans på festivaler som Ultra, Coachella, Tomorrowland, TomorrowWorld og Electric Daisy Carnival i tillegg til alle mulige club-events verden rundt. Han er også en av hoved-DJ’s som får gjøre egne show i Las Vegas hvor han vanligvis spiller på Hakkasan, Wet Republic og MGM Grand.

Midt i alt dette har han også klemt inn sin egen ukentlige radiosending «ClubLife» som går ut på 350 kanaler i 77 land med over 42 millioner ukentlige lyttere. Og nå er jaggu Tiësto klar for Palmesus – det kan faktisk ikke bli større! 


Persondatapolicy