Marshmello klar for 2019

En hvit emojibasert hjelm. En skjult identitet. Et kobbel av globale superhits og utsolgte arenaer over alle verdenskontinent - si hei til Marshmello!Denne elskverdige figuren fikk nesten umiddelbar anerkjennelse med en håndfull originaler og remixer som «SuMmeR,» «FiNd Me,» og «BLocKs,». I 2016 ble han nominert til Breakthrough Artist og fikk fort oppmerksomhet fra verdensstjerner som Diplo og Skrillex, hjerteduoen bak Jack Ü med ønske om å lage en offisiell remix av deres mega hit, «Where Are Ü Now» med Justin Bieber. Andre navn som er verdt og nevne i den lange rekken superstjerner han har jobbet og mikset sanger til er Avicii, Zedd og  Ariana Grande.


Marshmello tok edm-verden med brakstorm gjennom debutalbumet «Joytime» og med det har han herjet alle lister på topp, bla.a med låtene «Silence» (feat. Khalid) og «Wolves» (feat. Selena Gomez). To nevneverdige kåringer er DJ Mag’s Top 100 DJ’s hvor han stakk av med seieren for «Highest new entry» i 2016 og Billboard Music Awards hvor han tronet i kategorien «Top Dance/Electronic Artist» i år.

På livefronten dominerer Marshmello scenen med et gigantisk nivå energi som brer seg over et blodpumpende publikum. Hans liveshow har fått ham beryktet verden over hvor han stadig overrasker med noe nytt. På Ultra Music Festival i Miami dukket selveste Fresh Prince (aka Will Smith) opp med låten «Miami» som en surprise gjesteopptreden.

Med det nye albumet «Joytime II» som kom nå i sommer har 26-åringen reist rundt på de største festivalene i verden og pulverisert mange hjerter. Nå skal han endelig til Palmesus og vi kunne ikke ha gledet oss mer<3

Ydmyk PS: Den gåtefulle produsenten stiller seg i en lang rekke musikere som setter lyd og kunst foran image og ego. I stedet for å bruke den maskerte tilnærmingen som markedsføring lar Marshmello musikken snakke for seg selv. Quote: «I just want to make good music, that doesn't require you knowing who I am»
Persondatapolicy