Steve Aoki returns!

Den legendariske amerikanske entertaineren, produsenten, DJ-en, klesdesigneren og labeleieren kommer tilbake til Kristiansand og Bystranda for å feire 10-årsjubileumet til Skandinavias største strandfest.

Den Grammy-nominerte 40-åringen fra California er viden kjent for sine elleville sceneshow med elementer som kakekasting og crowdsurfing i oppblåsbare båter, noe som kombinert med hans lange katalog med Billboard-hits som soloartist og produsent for andre (The Chainsmokers, will.i.am., Kid Ink, Afrojack, LMFAO, Linkin Park, Iggy Azalea, Louis Tomlinson, Fall Out Boy, m. fl.) gjør Steve Aoki til en svært ettertraktet mann – med en av verdens lengste liste over ufattelige prestasjoner.

I den Grammy-nominerte Netflix-dokumentaren fra 2016, ”I’ll Sleep When I’m Dead”, kommer det frem at Aoki er blant verdens topp-fem rikeste DJs med over 23 millioner amerikanske dollar i inntekt, mye takket være hans Guinness-rekord som ’mest bereiste musiker i verden’ med utrolige 161 konserter fordelt på 390.000 kilometer og 41 land.

Dette er altså et unikum av en artist og celebritet som nå gjester Palmesus for tredje gangen, og utgjør en hyllest til 10 år med fest og moro på Bystranda. For Steve Aoki er en av de få artistene som virkelig har satt spor hos publikum og som hvert år er ønsket tilbake – derfor gleder det festivalsjef Leif Fosselie å oppfylle ønsket til tusenvis av strandløver:

”Vi har vel sjeldent opplevd maken til stemning som de gangene Steve Aoki har stått på scenen hos oss, og også han gleder seg til å komme tilbake til Palmesus og vårt fantastiske publikum. Det er vanskelig å glemme gåsehuden vi fikk i det han introduserte Kaptein Sabeltann på scenen i 2015, men mest av gleder vi oss nå til å få oppleve Aokis liveshow igjen – det er rett og slett bare helt rått!”

Aoki er for tiden på USA-turné med sin Kolony Tour, som er et resultat av hans 2017-album ”Steve Aoki Presents Kolony” som er en hiphop-fullengder som virkelig showcaser amerikanerens produksjonsallsidighet og evne til å holde seg på toppen av trendene. Albumet er fylt til randen med stjernenavn som Gucci Mane, 2 Chainz, Lil Yachty, Lil Uzi Vert, Ma$e, ILoveMakonnen, T-Pain og ikke minst Palmesus-klare Migos.

Albumet følger opp den globale singelsuksessen ”Just Hold On” med Louis Tomlinson fra One Direction, mens det nå er traplåta Daddy Yankee-gjestede ”Azukita” som blastes ut av høyttalere over hele verden, og i det hele tatt er det full aktivitet rundt Steve Aoki og hans DIM MAK-label, som nå nylig slapp ”Mic Drop” med Desiigner som raskt etablerte seg som en klubbfavoritt på tvers av samtlige fem kontinenter.