Megastjernen DJ Snake kommer!

Han står bak flere av verdens aller største hits og headliner de største festivalene i verden. Nå er den franske superstjernen DJ Snake klar for Palmesus!

Dette er den tredje internasjonale gigant-DJen som slippes til Palmesus, etter at både Martin Garrix og Hardwell ble klare tidligere i år ved siden av verdens største kontemporære rapgruppe Migos, og ikke minst verdens største kvinnelige rapper om dagen, Cardi B, som for øvrig slipper hennes debutalbum ”Invasion of Privacy” nå på fredag.

For DJ Snake, født William Sami Etienne Grigahcine, har karrieren vært på en oppadgående spiral av nærmest ubegrensede dimensjoner helt siden den Lil Jon-gjestede bangeren ”Turn Down For What” droppet i 2015, med et hav av priser, Grammy-nominasjoner og milliarder av streams sandwichet mellom globele hits som ”You Know You Like It” ft. AlunaGeorge, ”Lean On” ft. Major Lazer og MØ, ”Let Me Love You” ft. Justin Bieber, ”Middle” ft. Bipolar Sunshine, ”A Different Way” ft. Lauv, og ikke minst ”Magenta Riddim” som for tiden herjer dansegulv og festival venues over hele kloden.

Kanskje ikke så rart, når DJ Snake evner å skape et sound som definerer vår tid, med en slags hybrid mellom klassisk EDM, pop og trap som treffer et bredt publikum. For Palmesus er det et scoop å kunne offentliggjøre DJ Snake som et av mange stjernenavn på plakaten:

”Vi har store ambisjoner om å skape en helt uforglemmelig Palmesus-utgave i sommer som på mange måter blir en eneste stor feiring av våre 10 års med strandfest nede i vannkanten på Bystranda, og derfor er det veldig stas å lande det ene førstevalget etter det andre! forteller festivalsjef Leif Fosselie, og fortsetter:

”For publikum vet vi at stemningen er det aller viktigste på Palmesus, og derfor henter vi nå inn av verdens største entertainere. DJ Snake sitt liveshow er helt elektrisk og vi stod bare å måpet da han fikk hele Miami til å gå av hengslene på Ultra Music Festival nå for en knapp uke siden. Derfor gleder vi oss helt enormt til å ta i mot denne legenden på Bystranda i sommer – det kommer til å bli helt vilt”