MARTIN GARRIX KLAR FOR PALMESUS 2018

Verdens største DJ avslutter 10-årsjubileumet!

Neste år fyller Palmesus 10 år og det er verdens største DJ som får æren av å avslutte strandfesten i jubileumsåret. Garrix har blitt en global superstjerne med sekken full av megahits. Allerede som 17-åring gikk han til #1 på hitlistene i UK og 8 andre land med sin episke «Animals», og den ble raskt fulgt opp med en ny #1, «Tremor», i samarbeid med Dimitri Vegas & Like Mike. Låtene hans har blitt streamet flere milliarder ganger og Garrix har samarbeidet med blant annet Ed Sheeran, Christina Aguilera, Tiesto, David Guetta, Usher, Dillon Francis og Dua Lipa.

 

Verdens største

De to siste årene har Martin Garrix blitt kåret til verdens beste DJ i DJ Magazines Top100 kåring. I tillegg til å være en superstjerne i musikkbransjen er han på Billboards prestisjetunge liste over verdens mest innflytelsesrike mennesker «21 under 21» og Forbes sin «30 under 30». Han er i følge Forbes den DJ-en i verden som tjente mest i 2017 - og karrieren hans har så vidt begynt.

 

Avslutter jubileumsfesten

I 2018 spiller Martin Garrix main stage på blant annet Tomorrowland, Ultra, Coachella, Amsterdam Music Festival og Electric Daisy Carnival. På Palmesus avslutter han selvsagt hele jubileumet med et show for historiebøkene fra hovedscenen lørdag 7. juli.